Kamionski prevoz i selidbe kamionom Beograd

U svom voznom parku posedujemo kamione različitih veličina i nosivosti. Imamo i kamion sa utovarnom rampom koji je mnogo lakši za utovar robe i može zameniti jednog ili dva radnika prilikom selidbe kamionom i kamionskog prevoza što vam može znatno smanjiti cenu selidbe i kamionskog prevoza. Prevoz robe manjim kamionom za koji važe pravila kao i za kombi prevoz, što znači da ima pravo kretanja po centru grada. Ovakav mali kamoin je lagan, brz i okretan, a pogodniji je za selidbe u Beogradu od kombija jer u njega staje više stvari i lakši je za utovar i istovar. Takođe može se lako parkirati kao i kombi vozilo. Naravno ukoliko imate više stvari, ili vam je potreban kamionski prevoz veće količine robe, na raspolaganju imamo i kamione veće nosivosti.

Usluga kamionski prevoz uključuje vozilo i vozača kao jednu celinu i u zavisnosti od vaših potreba imate mogućnost da kod nas angažujete  vozilo koje odgovara vašim potrebama količini i gabaritu vašeg nameštaja. Za veće stanove od preko 80 kvadrata sa većim brojem stvari najbolje je organizovati selidbe kamionom, kako bi se sve završilo u jednoj turi. Da bi selidba bila efikasna raspolažemo sa vozilima različite nosivosti i uvek biramo najadekvatnije za odgovarajuću vrste selidbe.

Osim selidbi kamionom, vršimo i prevoz gradjevinskog materijala, prevoz paletne i svih drugih vrsta robe uključući prevoz  teških i specijalnih tereta. Možemo za vas bez problema organizovati utovar ili istovar na mestima po vašoj želji.

Kontaktirajte nas kako bi proverili zašto su naše usluge kamionskog prevoza i seldbi kamionom najpovoljnije u Beogradu.

063/639996