Kombi prevoz Beograd, robe stvari kombi selidbe

Zbog prednosti u odnosu na druge vrste transporta organizovali smo kombi prevoz, a za manje količine stvari i brzi prevoz pikap. Sva naša kombi vozila i pikap imaju uredan i čist tovarni prostor koji je tapaciran i zaštićenim unutrašnjim delom. Osim što kombi prevoz koristimo najviše za kombi selidbe, imamao opciju iznajmljivanja kombija sa vozačem ili klasični kombi prevoz u Beogradu, ali i na teritoriji cele Srbije. Takođe organizujemo i međunarodne selidbe ili kombi prevoz za inostranstvo.

Bez obzira da li se odlučite za kombi prevoz ili iznajmljivanje kombija sa vozačem (radnicima za utovar i istovar ako su Vam potrebni) vozilo će biti na dogovorenoj adresi 15 minuta pre nego što smo se dogovorili i sačekati Vas.

Kombi prevoz u inostranstvo i teritoriji Srbije

kombi-prevozUvek smo spremi za selidbe ili bilo koji drugi prevoz robe, jer svako naše vozilo poseduje zaštitni materijal puc puc foliju, streč foliju, španer trake, pak tregere, sajlu, klocnu. Tako da će vam naš vozač osim kombi prevoza stvari i robe obezbediti i dodatne usluge.

Ako Vam je potreban kombi prevoz u zemlji ili inostranstvu najbolje je da nas kontaktirate i da se raspitate jer vrlo je moguće da imamo povratnu turu, sa istog odredišta ili negde u blizini pa možete dobiti popust od 50%.  Takođe za za sve vaše povratne ture iz Beograda ili za Beograd možete ostvariti dodatni popust za kombi prevoz.

Usluge koje vršimo kombi prevozom i pikapom

  • kombi prevoz paketnih, paletne i ostake komadne robe
  • selidbe kombijem
  • najam kombi vozila sa vozačem za transport robe (paketne i paletne distribicije)
  • dostavaljanje na kućnu adresu, nameštaja, bele tehnike i druge robe iz trgovinskih centara
  • prevoz robe manjim kombijem ili pikapom u prostore niže visine i strogi centar grada
  • selidbe firmi i teških i specijalnih tereta
  • isporuka kancelarijskog nameštaja i iz salona namestaja
  • prevoz, demontaža i montaža

Naša usluga kombi prevoza dostupna je sa fizička i pravna lica u prevozu u Beogradu, nacionalnom prevozu (teritoriji Srbije) ili međunarodnom transportu po najpovoljnijim cenama prevoza uz mogućnost dodatnih popusta na povratne ture.

063/639996