Kreveti i duseci zaštita prilikom selidbe

Dušek i dušeci za vaše krevete su veoma važni u toku selidbe, pa morate obratiti pažnju na njih iz najmanje dva razloga. Jedan je razlog što treba da ga preselite bez oštećenja i prljanja, a onako kabasti su ali nisu teški, pa se mogu negde i pocepati, a drugi je jedina želja koju ćete imati nakon selidbe, a to je da legnete u svoj udoban krevet i odmorite se od napornog dana. Pa valjda prva noć u novom domu treba da bude dobro prospavana.

Kako da zaštite svoj dušek tokom selidbe

Spremamo se za selidbe i idemo prvo da uklonimo posteljinu (radimo koji dan pre selidbe) operemo je i osušimo i spakujemo. Tako da kada stignete u novi dom imaćete švežu i čistu posteljinu za spavanje.

Dušek je veliki i glomazan, ali nisu preterano teški pa uz nečiju pomoć odvojte ih od kreveta. Treba da imate dolvoljno prostora oko sebe za sledeći korak, a to je zaštita dušeka. Sigurno nemate orginalni najlon u kome je bio zapakovan dušek, ali možete ga zaštiti na sličan način. Zamotajte ga folijom, koristite streč foliju, koja će ga zaštiti od kapi vode, a ako pada kiša, zaštitite ga što bolje, jer ako se natopi vodom, onda ga možete baciti. Ubacite negde papir, ili napišite u koju sobu ide da znate posle gde da ga rasporedite.

Pomerite dušek. Izbegavajte savijanje dušeka, posebno onih sa oprugama. Naslonite dušek o zid. To je najsigurnije mesto za njih u toku selidbe. Ako imate više dušeka, pakujte ih uspravno zajedno. Evo još jedan savet: između njih je odlično mesto za čuvanje velikih lomljivih stvari, naprimer ogledala.
Za usluge selidbe i pakovanja stvari stoji vam na raspolaganju 24 sata dnevno – jeftine-selidbe-prevoz.rs

063/639996