Za razliku od selidbe na teritoriji Srbije, selidbe u inostranstvo se moraju pripremiti i organizovati nekoliko dana ranije. Naš procenitelj doći će kod vas u zavisnosti od količine i specifičnosti vaših stvari izabraćemo prevoz, odnosno vozilo koje je najadekvatnije a samim tim i najpovoljnije za Vas. Naš cilj je da cena selidbe bude uvek pristupačna za korisnike naših usluga.

Selidbe Crna Gora i selidbe Bosna

Za selidbe u regionu najčešće naše usluge su selidbe Crna Gora i selidbe Bosna. Bilo da se selite u Crnu Goru ili Bosnu kao obrnuto dolazite u Srbiju.

Iskoristite popouste kod nas, a za selidbe u Crnu Goru i Bosnu sav potrošni materijal za zaštitu vaših stvari je besplatan. Selite se sa nama jer mi dajemo najbolje uslove.

Dogovorićemo se oko pripreme dokumentacije, odgovoriti na sva vaša eventualna pitanja. Ako ste samo zainteresovani za transport stvari iz neke zemlje iz Evrope ili iz Srbije ka nekoj Evropskoj zemlji, možemo da organizujemo transport po principu povratne ture, što je rentabilnije i za nas ali i za vas kao našeg korisnika usluge. Isplati Vam se da čekate povratnu turu jer ćete tako međunarodnu selidbu platiti duplo jeftinije nego da specijalno organizujemo selidbu u inostranstvo samo za vas. Možete nas kontaktirati, jer postoji mogućnost da pošaljete nekoliko stvari ili samo par torbi. Možete nas kontaktirati za kombi prevoz stvari u ili iz inostranstva.

Selite se u inostranstvo ili iz inostranstva. Pozovite nas. Centar za najpovoljnije  selidbe Beograd Vam je 24 sata na raspolaganju.