Neke napomene u vezi selidbe

Možete radti kombinaciju selidbe, tako što ćete koristiti svoj privatni automobil, ali i iznajmljivanje kombija za selidbe ili angažovanje agencije za kompletnu organizaciju selidbe. Ako već imate previše stvari koje se godinama skupljaju verovatno imate i viška koji vam nije potrebna, pa je ovo najbolja prilika da ih se rešite. Proverite šta imate u podrumu, garži, tavanu, terasi i izaberite šta vam nije više potrebno. Ako ste izabrali nas za selidbe u Beogradu, imate sreće jer mi radimo besplatno odvoz nepotrebnih stvari. Naša agencija Centar za selidbe Beograd će besplatno odvesti vaše nepotrebne stvari na deponije ili reciklažu.

selidbe-savetiNajvažnija stavka za selidbe pored prevoza stvari su kartonske kutije. Ako sarađujete sa nama opet ste u prednosti, mi ne želimo da zarađujemo na kutijama već ćemo Vam ih naplatatiti po nabavnoj ceni. Mi imamao najeftinije kutije za selidbe u Beogradu, kada pođemo kod Vas ponećemo ih sa sobom, Kutije su kvalitetne, previđene su za selidbe i odgovaraće po dimenzijama. Jeftinija varijanta jedino postoji da skupljate kutije nekoliko dana po obližnjim prodavnicama. Ako ih već hoćete sami nabavljati onda da zante neke dimenzije za orjentaciju: 44 x 33 x 44 cm (za knjige, CD-e i druge slične stvari, težine do 25 kg), 60 x 50 x 130 cm (kutije za odeću, mi imamo specijalne kutije za prevoz odeće koja se ne gužva u njima), 70 x 33 x 44 (za laganije stvari). Ako nabavljte kutije proverite u kakavom su stanju, da li su dobro zalepljene, neke kutije se mogu nositi preko ramena i nije baš zgodno da počnu da se prosipaju po hodniku. Važna dokumetna, privatna i poslovna spakujte u registratore. Dušeke, krevete sve to zaštitite streč folijom kako se ne bi isprljali u toku selidbe. Transportni prostor našeg vozila je uvek čist i dodatno zaštićen specijalno zbog selidbe i bezbednosti vaših stvari.

Elektronske uređaje zapakujte u orginalne kutije, ako ste ih slučajno sačuvali, ili u kartonske, ali ih dobro ojačajte lepljivom trakom. Na računaru napravite rezervnu kopiju hard diska, za svaki slučaj.

Lična dokumenta, adresari, ugovori, plaćeni i neplaćeni računi, spakujte ih u posebnu kutiju ili registrator.

063/639996