Selidbe Beograd, selidbe ves masine

Selidbe se sastoje od prikupljanja i pakovanja stvari. Zaštita stvari da se ne bi oštetile u toku transporta. Ima tu posla i treba dosta vremena. Osim standardnih stvari tu i neke teške stvari za selidbu, utovar i istovar, recimo kao TA peći ili veš mašina. Tema našeg članka biše selidbe Beograd i selidbe veš mašine.

Evo nekoliko korisnih saveta za pakovanje i selidbu veš mašine.

Vaša mašina za veš, više je nego verovatno, najteža stvar u vašem stanu, koja će trebati da se preseli.

1. Isključite dovod vode do mašine za pranje veša.

2. Isključite napajanje uređaja za pranje veša na električnoj ploči i izvucite iz struje.

3. Koristite klešta za klizne spojke, isključite creva sa ventila i mašine za pranje veša. (Držite kofu pri ruci da biste uhvatili bilo kakvu vodu koja može biti ostavljena u crevima.)

4. Zatvorite poklopac mašine za pranje veša. Takođe spakujte električni kabl na zadnju stranu mašine. (Ako imate mašinu za prednji nosač, vrata bi trebalo da se automatski zaključavaju, zato obavezno ga zatvorite pre nego što pomerite mašinu.)

5. Stavite mašinu za pranje na lonac. Zatim se može podići rampa na pokretni kombi. * Budite sigurni da imate bar jedan ili dva prijatelja koji vam pomažu tokom ovog koraka. Vaša mašina za pranje veša može težiti do 300 kilograma. Njegova težina i velika veličina čine ovo posao koji definitivno ne želite da rešite sami!

6. Obezbedite mašinu za pranje veša u pokretnom kombiju sa užetom ili konopcem. Nemojte stavljati bilo šta teško na mašinu, jer može da udari vrh. Međutim, lake kutije su prihvatljive.

Za sve selibe Beograd kontaktirajte našu agenciju Jeftine selidbe prevoz.

063/639996