selidbe firmi

Selidbe firme, poslovnog prostora

 Ako selite vašu firmu, poslovni prostor želimo da Vam ukažemo da bez obzira koliko je obiman posao u pitanju selidbe arhiva, inventar, nameštaj koji treba demontirati i montirati, razni uređaji kao što su kopira aparati, sve vrste teških mašina, kase … Sve to za nas neće predstavljati nikakav problem. Naša praksa je da naš procenitelj dođe kod Vas u vašu firmu i izvrši procenu selidbe. Na osnovu procene i dogovora sa Vama odredićemo termin selidbe, tačan broj radnika, broj vozila i vrstu vozila, odnosno napravićemo ekipu radnika koja će završiti kopletnu selidbu firme u dogovorenom roku i planu koji će vama odgovarati. Dogovorićemo se za najpovoljniju cenu selidbe u Beogradu, postoji mogućnost da vaši radnicu učestvuju aktivno u procesu selidbe, što može smanjiti troškove i ubrzati preseljenje vaše firme na novu lokaciju. U dogovoru radimo i hitnu selidbu u toku noći, kako bi odmah sutra nastavili sa radom na novoj lokaciji.

Selidbe firme – usluga

Selidbu poslovnog prostora ili celokupne firme ćemo izvršiti pouzdano, po povoljnoj ceni jer mi smo jeftine selidbe prevoz, po dogovoru. Usluga se satoji iz pakovanja i demotaže kancelarijskog ili drugog nameštaja, odnosno vašeg inventara, zaštita i utovar u vozila. Kombi ili kamionski prevoz do mesta selidbe. Istovar stavri planski po rasporedu u prostorije gde vama odgovara. Raspakivanje i po potrebi montaža stvari i opreme koju smo morali da demontiramo. I naravno selidba uz osmeh i pomoć ako bilo nešto zatreba.

U slučaju da u firmi raspolažete na nekom teškom mašinom, kasom ili bilo kojom vrstom specijalnih tereta, uz pomoć gurtma, paletara natovarićemo je i preseliti bez problema.

063/639996