selidbe kuca

Selidbe kuća kombijem ili kamionom

Naše dugogodišnje iskustvo i svakodnevni rad i timski rad čine svoje. Mi smo profesionalci za selidbe, pa kao rezlutat toga u prilici smo da vas obavestimo da brzo i jednostavno možemo da Vas preselimo u vašu novu kuću. Selidba kuća je naš omiljena jer za razliku od selidbe stanova ima više prostora za manipulaciju glomaznim stvarima. Zahvaljujući timskom radu i angažovanjem većeg broja radnika kojima će ići na ruku da prilikom selidbe kuća nema uskih dugih hodnika, stepenica i liftova. Razlika između selidbe stanova i selidbe kuća je što su selidbe kuca uglavnom selidbe kamionom zbog veće količine stvari, tu su uvek i neke pomoćne zgrade podrum, garaža šupa.

Selidbe vikendica, apartmana …

Ako želite da nameštaj, belu tehniku ili ako ste neku staru stvar u stanu ili kući zamenili novom, da odvezete u vikendicu doći ćemo do Vas našim vozilom za sve vaše stvari koje želite da odvezete. Mi ćemo sve organizovati, a ako je potrebno možemo da podignemo i ubacimo nameštaj kroz terasu.

Kao i za sve ostale vrste selidbi pružamo kompletnu uslugu koja je prilagođena vašim potrebama, poštujemo dogovorene vremenske rokove uz cene selidbe koje će vama odgovarati. U zavisnosti od vaših potrena organizavćeme selidbe kombijem ili selidbe sa kamionom. Kompletna usluga podrazumeva pakovanje stvari, zaštitu stvari, utovar i istovar, prevoz kombijem ili kamionom i naravo tu smo za pomoć ako bilo šta zatreba.

063/639996