medjunarodne selidbe

Selidbe – saveti, preselite se što lakše

Svako se otprilike bar jednom u životu negde preseli. Zato ko je na svojoj koži iskusio koliko je naporan posao selidbe, pozvaće profesionalce da ga presele, kako bi napor oko posla, stres i moguću štetu sveo na minimum.

Uvek pozovite agenciju za selidbu da vam prethodno izvrši besplatnu procenu da se dogovorite oko konačne cene da u toku same selidbe ne bi bilo neprijatnih iznenađenja!!!

selidbe-savetiNajvažnije u životu je sve dobro isplanirati, zato planirajte i svoju selidbu, pa evo liste zadataka koju možete i odštampati kakao bi vam ceo posao bio lakši.

  1. Najvažnija stvar za nas koji se bavimo prevozom robe je mesto za parkiranje, pa obezbedite parking mesto da bi lakše tovarili stvari
  2. Počnite na vreme da učite svoju decu novom broju telefona i najnovijoj adresi, tako da kada se preselite već je znaju
  3. Trebalo bi da završite prebacivanje telefonskog broja na novu adresu, internet, kablovsku, kakao bi sve spremno bilo u novom stanu.
  4. Sve svoje važne stvari pakujte sami, odnosno svoje lične stvari dokumenta, novac, lekove, nakit, ključeve i slično. To možete prebaciti u svoj auto, tako ćete ih posle selidbe najlakše pronaći.
  5. Sećate li se kada ste kupovali nameštaj kakao ste ga unosli, premerite koliko treba i da li mogu svi izaći bez demontaže, takođe mogu li se smestiti bez demontaže na novo odredište.
  6. Kutije za pakovanje pakujte teže na dno, a na njih lakše, nemojte štedeti na materijalu za pakovanje stvari, jer ako vam se nešto ošteti veća će biti šteta.

Označite sadržaj kutija i odmah na njima pišite raspored gde se istovaruju, tako ćete ih lakše i brže raspakovati.

Dobro planirane selidbe uvek se završe brzo i bez dodatnih komplikacija.

063/639996