međugradske selidbe

Selidbe Srbija ~ međugradske selidbe

Uslugu međugradske selidbe završavamo u toku dana ili u zavisnosti od vašeg plana, roka a sve uvek u dogovoru sa vama. Bilo da je u pitanju selidba u Beograd ili iz Beograda odnosno između bilo kajo dva mesta u Srbiji mi ćemo vas preseliti. Osim selidbe Srbija imamo i mogućnost međunarodne selidbe.

Za selidbe koje su van Beograda naša je praksa da krenemo što ranije sa poslom jer je potrebno preći veću razdaljinu između dva mesta u odnosu na selidbe u Beogradu. Počinjemo da se pakujemo što je moguće ranije i kompletno spakujemo sve vaše stvari, po potrebi demontiramo nameštaj. Nakon toga sledi zaštita da se u toku transporta kombijem ili ako imate veću količinu stvari u kamionu za selidbe i prilikom utovara i istovara ne bi oštetile vaše stvari. U zavisnosti od mesta preseljenja i broja stvari postoji mogućnost da Vas sapkujemo i zaštitimo stvari dan ranije, a sledeći dan poranimo natovarimo stvari i obavimo selidbu.

Kao što smo već naveli prilagođavamo se svim vašim potrebama, vremenskom roku i planu, naš cilj je da vas preselimo po ceni koja vama odgovara – odnosno što jeftinije. Zato je naša agencija za selidbe jedna od najpopularnijih u Beogradu.

063/639996