Selidbe stana, stambenog prostora

Selidbe Beograd su najčešće selidbe stambenog prostora, odnosno selidba stana. Zgrade od po nekoliko spratova, sa ili bez lifta, u većini slučajeva sa malim liftom u koji ne može ništa da stane. Za naše momke takva selidba ne predstavlja nikakav problem, jer imamao iskustva u organizaciji posla. Naša agencija za selidbe Beograd je izvršila preko 1000 selidbi stanova u Beogradu.

U zavisnosti od veličine vašeg životnog prostora i broja stvari izabraćemo odgovarajuće vozilo, da li će to biti kombi selidbe ili selidbe kamionom.

Možemo vas preseliti po sistemu ključ u ruke, gde čak ne morate ni da budete prisutni u toku selidbe, pozvaćemo Vas kada sve završimo. Sav potrošni materijal i kartonske kutije za selidbu dajemo po nabavnim cenama, a trake ne naplaćujemo.

Selidbe stambenog prostora u zgradama bez lifta

Vaše stvari prenećemo na takozvani lanac, pa tako ako zgrada ima 4, 5 spratova svaki od momaka nosi po jedan sprat, dok teže stvari nosimo u parovima po dva sprata. Tako celokupnu selidbu stana završavamo na jednostavan način, brzo i lako.

Selidbe stambenog prostora predstavljaju 70% naših usluga pa samim tim imamao veliku praksu da po uskim hodnicima nosimo plakare trosede … Ako kojim slučajem plakar, trosed ili drugi deo namesštaja ne mogu da prođu kroz hodnik uspešno ćemo ga demontirati i u stanu montirati ili jednostavno dići na kanape na terasu pa uneti u stan.

063/639996