Selidbe tokm Božića i Nove godine

Preseljenje domova tokom Božića i Nove godine ne mora biti noćna mora sve dok ste dobro pripremljeni. Kada je u pitanju selidba, nekada stvarno ne možete i niste u mogućnosti da birate ni termin ni trenutak preeljenja. Sa pravom agencijom za selidbe, svaka selidba neće biti problem.

Evo nekoliko saveta o tome šta očekivati prilikom selidbe tokom praznika

Rezervišite svoju selidbu unapred
Ako već niste znali, decembar i januar su najprometniji period za medjunarodne selidbe, zato obavezno unapred rezervišite svoje selidbe. Proleće je najčešća sezona nekretnina, pa je vreme naseljavanja sezona praznika. Kada saznate dan preseljenja, počnite da dobijate ponude za selidbe od željenih agencija za selidbe i dogovorite datum što je pre moguće. Tokom užurbane sezone, pokušajte da rezervišete preseljenje najmanje 3 do 4 nedelje pre osiguranja datuma. Ovo je posebno važno ako imate dvostruko poravnanje na obe strane imovine, pa vam je ograničena mogućnost kretanja samo jednog datuma.

Proverite radno vreme svoje agencije za selidbe
Takođe je važno proveriti radno vreme svake kompanije tokom sezone praznika. Kao i bilo koji drugi posao, neki uklanjači će se zatvoriti tokom Božića i Nove godine, dok će drugi ostati otvoreni tokom cele godine. Ako datum vašeg poravnanja padne između Božića i Nove godine, možda ćete biti ograničeni na odabir kompanije za selidbe, jer će neke biti zatvorene. Nazovite unapred i napravite listu kompanija koje će biti otvorene tokom željenog perioda selidbe i rezervišite što je pre moguće.

Jeftine selidbe Beograd rade non stop i za praznike i po svim vremenskim uslovima

Očekujte doplate tokom praznika
Pripremite se za doplatu ako želite da se preselite na državni praznik. Još jednom, neće svi selidbari raditi na državni praznik, ali oni koji to čine, najverovatnije će naplaćivati doplatu za godišnji odmor povrh uobičajene cene. Kod nas je cena selidbe ista i na praznik. Jer mi smo Jeftine selidbe Beograd.

Organizujte termine igranja za svoju decu
Ako imate decu koja su na školskim praznicima, razmislite o tome da ih ostavite kod prijatelja na čuvanje za dan selidbe. Selidba je dovoljno stresna i ako deca trče po kući dok radnici za selidbe nose veliki i težak nameštaj, selidbu ponekad može učiniti još stresnijom.

063/639996