Selidbe i prevoz klavira, antikviteta, specijalni tereti

Kao veliki ljubitelj antikviteta i kolekcionar sa posebnom pažnjom pripremam selidbe antikviteta. Lično učestvujem u svakoj žaštiti i pakovanju antikviteta, njegovom prevozu i istovaru. Selidbe klavira zahtevaju posebnu pažnju, i ljude sa iskustvom u prevozu klavira. Ovaj muzički instrument je osetljiv i svako oštećenje na njemu moglo bi biti kobno. Selidba klavira je delikatan posao i mora se poveriti samo profesionalcima, jer šta će vam posle selidbe raštimovani klavir. Posebno se mora obratiti pažnja na zaštitu prilikom nošenja, ali i da se ne ošteti u toku prevoza klavira.

Naša agencija za selidbe ne naplaćuje dodatno zaštitu klavira i antikviteta, naš cilj je da sve vaše stvari stignu na vašu novu adresu bez i najmanjeg oštećenja. Zaštita za selidbe klavira i antikviteta je besplatna

Selidbe specijalnih tereta, klavira

Sve selidbe ili prevozi stvari čija težina je veća od 120 kilograma. Najčešće su to prevoz klavira, pianina, sefova, termo peći, teških i radnih mašina, serverskih ormara, kotlova, pica peći, solarijuma, bankomata, rashladne vitrine i sl.), a za koje je potreban ručni utovar i istovar ili nošenje, smatraju se specijalnim teretima, i njihov prevoz naplaćuje se po dogovoru na osnovu procene i okolnosti pod kojim se teret prenosi, i vrši utovar i istovar.

selidbe-specijalni-teretiNošenje i prevoz takvih predmeta kod selidbe se posebno naplaćuje u slučaju kad se prevoz ili selidba specijalno organizuje samo zbog teških tereta, ali i u sklopu same selidbe. Zato morate obavezno napomenuti prilikom ugovaranja selidbe ako je potrebno preseliti i takve stvari, ili ako popunjavate naš formular za besplatnu procenu selidbe. Selidbe specijalnih tereta naplaćuju se po posebnoj proceni i nezavisne su od cene selidbe ili našeg cenovnika prevoza i selidbe. Naravno da cena zavisi od broja spratova, da li postoji lift (retkko kada takvi tereti i mogu da stanu u lift), koliko je radnika potrebno angažovati.

Svaki predmet dobro zaštitimo i besprekorno obezbedimo, a zatim sa fiički jakim momcima utovarimo u vozilo, prevezemo i istovarimo – odnesemo na mesto koje ste vi planirali.

063/639996